Om mig

Hej på dig och välkommen hit!

Till vardags är jag Creative Director på byrån Getsocial i Olofström, på kvällar och helger är jag kreativ med grönsaker i köket, och här på min blogg skriver jag om copywriting, digital marknadsföring och verktyg för entreprenörer och startups.

Copywriting

Ordkonst har alltid legat mig varmt om hjärtat, och när jag upptäckte vetenskapen om hur du säljer med dem var jag fast direkt. Från att skriva inlägg på forum för att locka till festivalen jag anordnade som sjuttonåring, till att idag skriva copy för att sälja allt från träningskläder till bilar.

Vad gör jag som copywriter?

En herrans massor. Annonscopy, produkttexter för e-handel, taglines, produktnamn, nyhetsbrev, varumärkesdokument och kampanjkoncept. För att nämna några.

Digital marknadsföring

Genom mina evenemang i gymnasiet (och andra projekt jag pysslat med under åren) blev det naturligt att lära sig förstå hur saker sprids digitalt och vad som får folk att klicka. När jag väl hade börjat var det svårt att sluta – det fanns ju så mycket nya grejer att lära sig.

År 2017 tog jag rollen som Creative Director på Getsocial, och jobbar nu dagligen med att fortsätta förstå hur saker sprids digitalt och vad som får folk att klicka.

Föreläsningar

Stundtals är jag även en pratsam kis och föreläser om copywriting, sociala medier eller kreativitet, och har fått äran att föreläsa på bland annat Hyper Island, Lunds Universitet och Netport Science Park.

Vill du anlita mig för att inspirera och hålla låda? Hör av dig!

Share This